Kære kunder.

Ja tingene spidser til , flere og flere restriktioner bliver sat i kraft og jeg vil selvfølgelig også imødekomme disse , uden at lukke helt ned …..derfor :

Fra Fredag d. 20 Marts går butikken på lavt blus. Jeg har sendt personalet hjem , og vil selv varetage ekspeditionerne – dog med kortere åbningstider og andre ændringer . Kontormusen er i sit hul , hvor hun titter ud fra engang imellem.

Åbningstiderne vil indtil videre være :

Hverdage fra 12.00 til 16.00

Lørdag fra 10.00 til 13.00.

En fordel for os alle, er at gøre ekspeditionerne så korte som muligt derfor kan du , hvis du ved hvad du skal have ringe ind mellem 09.00 og 11.00 ( det gælder kun hverdage og IKKE lørdag ) og afgive bestilling og vi vil gøre klar til afhentning – DETTE gælder også for dig som er låst fast og ikke kan komme ud – vi bringer gerne til din dør/trappe efter aftale. Hvis man vil benytte sig af telefon evt. mail bestilling , og er i tvivl med farver osv. så kan man med fordel benytte sig af vores leverandørers hjemmesider.

Til jer der kigger forbi butikken , vil jeg bede om at i hjælper med :

  • Benyt den håndsprit der står lige inden for døren.
  • Hold afstand – Max 3 personer i butikken af gangen.
  • Så korte ekspeditioner som muligt ( se evt tilbud overfor ).
  • Og ja – du ved det godt – men bare for en sikkerheds skyld – har du det mindste symptom – så lad vær med at komme forbi – benyt dig hellere af de tilbud vi gir med hensyn til telefon eller mail.

Den service som vi plejer at yde , vil vi selvfølgelig prøve at opretholde i det omfang det er muligt – det gælder også strikkehjælp, vi vil jo nødig ha’ at i går i stå – dog vil det foregå på afstand . Helle vil hjemmefra hjælpe på telefon 40163160 og Susan kan træffes på 25731088 .

Håber alle vil bakke op om ovenstående og at vi alle bevarer humøret og kommer raske ud på den anden side at dette kaos.

Kærligst

Charlotte

Categories: Ikke-kategoriseret